ИНСПЕКЦИЈА ПОНОВО НА ТЕРЕНУ
23.05.2014


Председник Градске општине Палилула, Бобан Џунић, по хитном поступку примио је грађанина Ивана Видановића чија је кућа једна од угрожених у улици Партизански курири услед нове појаве клизишта на овом терену. Председник општине је код надлежних градских органа - Управе за инспекцијске послове , тражио да се поново изађе на ову локацију, како би се сагледала нова фаза рада клизишта и у датим околностима нашло најбоље решење за све угрожене.

Након великих поплава које су задесиле нашу земљу, активирала су се бројна клизишта. Четири локације, које су угрожене клизиштем, налазе се на територији нишке општине Палилула. У улици „Партизанских курира“ клизиште је кренуло са брда из улице „Васе Смајића“, где је на једној кући напукла тераса која прети да се обруши на друге куће у подножију брда. Инспекцијске службе општине Палилула, након информације о насталом проблему, изашле су на терем. Председник општине Палилула, Бобан Џунић по хитном поступку формирао Комисију са задатком да сними постојеће стање и о томе извести Кризни штаб Града Ниша и надлежне органе, што је одмах и учињено.

Како кажу у Управи општине, обавезни су да све активности остварују у складу са високим стандардом квалитета рада, на који су се обавезали. То значи да у сваком тренутку буду на услузи грађанима, како би успешно помогли и решили њихове проблеме. У томе, по речима председника општине Џунића значајну улогу има Канцеларија за брзе одговоре, где грађани општине Палилула могу да пријаве настали проблем и затраже информацију од општинских служби, како да дођу до решења. (ЕКОПолис,фото Д.Видојковић)